tisdag 1 september 2009

{Minialbum}





































































Äntligen är mitt album färdigt! Blev hel nöjd själv..ego me..Det är mycket finare i verkligheten! Tack alla mina vänner för alla fina ord ni skriver till mig..blir varm i hjärtat..









8 kommentarer:

  1. Klart du ska vara nöjd!! Är så sugen på att göra ett minialbum. Har aldrig gjort det, men det blir ju så snyggt! Just nu har jag massa ideer och det bara kliar i fingrarna. Men så har jag tusen miljoner sidor att läsa. Usch får bli bättre på att organisera mig så jag hinner båda. Kommer bli galen om jag inte får klippa lite i papper snart!
    Kram
    Mathilde

    SvaraRadera
  2. Ytterligare ett superfint minialbum, jag gillar hur du varierar dina sidor men endå att man ser helheten i det ! Jag längtar hem till mina scrappsaker och tända ljus så här när hösten börjar nalka sig

    SvaraRadera
  3. Haha ja jag känner mig mycket personligare också! Eller känns som att jag bara genom att tala om vad jag heter har lärt känna alla bättre :P
    Nu har jag gjort en LO med det jag fick i paketet! Åh det är som julafton varje gång man får gå till posten och hämta ut paketet :) Man blir löjligt glad :)
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Hallå! Tack för din kommentar! Lilla molnet du undrade över är en Tingtura-stämpel (har köpt den hos Papper och sånt) och det finns fler storlekar, det andra molnet är en diecut från October afternoon (Road map-serien) som jag kluddat lite på för att passa det lilla!

    Åh vad jag gillar ditt minialbum! Tänker hela tiden att jag ska göra men jag vet inte vad jag ska ha för foton/tema eller vad! Tips, snälla?!

    Storkramen

    SvaraRadera
  5. Så jäkla snyggt!
    Fjärde bilden, med Bella och lejonet, är helt underbar! XD

    SvaraRadera
  6. Hej vännen! Tack för din gulliga kommentar! Blir så himla glad :)
    Tänkte snart ge mig på att testa göra ett minialbum. Är det något speciellt jag ska tänka på, du är ju lite av the master av minialbum :)

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  7. Klart du ska vara nöjd! Den var superfin!! Själv älskar jag minialbum!

    SvaraRadera
  8. Nu var det alldeles för länge sne jag kikade in här - Gud så himla mycket fint du har gjort! Tack för att du visar detta inspirerande album, precis min smak! ♥

    SvaraRadera