tisdag 30 juni 2009

Posted Metal Minish!!


Det här underbart söta kortet nådde min postlåda i går..WWWOOOWW så glad jag är.. Det stod så här:Du gör så underbart söta skapelser,och har en väldigt skön och unik stil! Det är färgglatt och snyggt,and i love it ¨~ // Metal Minish...
Tusen tack söta du *s*!!! (hoppas att vi kan skicka lite till varandra när tid finnes) Kramen..

Sommartjej!!!

Jag med nya frissan..

tisdag 23 juni 2009

{Blomstertid}







Snucke och Bella!!

Båda mina små älsklingar..min lillebror och min dotter..

premiär!

premiär doppet utomhus,och nya stassen på..

Midsommarflicka!!


lördag 13 juni 2009

{KAOS}


Förra veckan blev jag utnämnd till Kaos-vinnare i Emmla blogg,och i fredags fick jag också detta superfina kortet i brevlådan. Många kramar till söta dig Emma!!!
"KAOS (Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje) - En levande logga som sänds till någon man uppskattar. Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare. Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar. Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem. På dessa ska ens egen stil eller specialiteter finnas med.Varje KAOS-award innehåller:- Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje- Skaparens eget namn- Storlek: 10x15cm.Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också. På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man fysiskt kan spara och titta på. I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare. Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem."Det är alltid svårt att välja, men nu har jag iaf valt de tre tjejer som inspirerar mig otroligt mycket, och som jag tror kommer uppskatta detta! :)

{ Emmla} Jag vill nominera tillbaka till dig för att är det någon som jag i min tur vill ge en utmärkelse till så är det just dig.. du är min stora inspiration när det gäller allt vad scrapbooking betyder. Du har alltid fina proffsiga LOs. Du har stil och skaparglädje,ja du är bäst helt enkelt!!

{ Metal Minish} Du är unik i hela din stil. Jag älskar din fantasi och lekfullhet i dina LOs. Du har alltid så roliga detaljer som man bara vill "äta upp". Du är helt klart värd en nominering!!

{ Teamjes Lever och Lär} Du är en aktiv bloggare,vet ingen som skapar såå mycket nytt hela tiden. Du är påhittig och skiftar mycket i stil. Dina LOs har alltid ett fint budskap och skönt flow...

Om ni mailar mig era adresser på kristinehem@mail.nu så kommer varsit kaos-kort med posten

torsdag 11 juni 2009

{kort}





4 st dagisfröknar ska få vars ett kort när det är avslutning på dagis.

Minialbum


Ett projekt till som jag håller på med. Bara foto på Bellas pappa när han var liten!

{Converse}


Dessa små sötnosarna hade min bror med sig hem från vietnam,till lilla Bella!

Färdig!







måndag 8 juni 2009


Detta mums mums vill jag haaa.. Bara älskar dessa papper.. Ta chansen och vinn du med...scrapgalenhttp://scrapgalen.blogspot.com

Scrap eller inte?






























Hittade denna söta barnbok på loppis,nu vet jag inte om jag ska klippa i boken och scrappa dem eller behålla boken som den är??






lördag 6 juni 2009

Sassa Fras abstinens..






Var bara tvungen att ta fram mina sassa papper och klistra lite..hi hi..är inte färdig..

Leka med nya kameran..







Tavla i tavla??




onsdag 3 juni 2009

Det blev en tavla!!






Detta underbara pappret och rosorna fick jag i dag från scraplagret..
Det blev som en tavla..ska sätta layouten i en ram. Bellas dagis bild passade perfekt i måtten till pappret.Ska visa när den är i en ram.

Paket i dag från Scraplagret!!







Projekt på G !!!!



Ett album med semesterbilder från förra sommaren..som sagt så har jag fullt upp med foto som bara väntar på att bli scrappade..Visar hela när det är färdigt..

Sommarflickan!!


lillfisen!!




Lillfisen äter lysemelk,choklad...