torsdag 26 augusti 2010

Ett superbra tips!!!


På Netto har dom detta bakbord för 99 spänn. Passar utmärkt till att ha scrapsaker som man håller på att skapa med på bordet. Pärlor och blommor och allt smått blir man inte av med, den lilla kanten håller allt på plats.Tycker själv att detta är ett superbra alternativ på arbetsyta!!! Och nu fick ni se lite på mina LO´s som jag håller på med= ) också...

Hello kitty godis!!!


En lite nyttigare variant av godis till barnen. Konstigt att den här lilla figuren kan sälja i allt =)

Min present!!!


En sån söt liten present jag fick av lillebror och hans flickvän,Liv!! En glaskupa att ställa på ett fat eller direkt på bordet!!!

söndag 15 augusti 2010

3 kort!!!






Jag är ju ingen kortmakerska precis.De få jag har gjort är lätträknade. Men så var jag inne hos Emma på scraplagret..augustiutmaningen var 3 kort,så det var bara att börja fixa och trixa!! Det översta har jag satt bakplåtspapper över fotot,blev en så läcker effekt av det när man ser kortet på riktigt(vet inte om det syns här på bloggen) Ska göra några fler när jag ändå har sakerna framme.

torsdag 5 augusti 2010

{Tin-tin}


Min vän Helen och hennes lille son Tin-tin var här och hälsade på!! Han är ju bara så go... Fotade hur mycket som helst...kommer att bli fler LOs med den här killen framöver = )

måndag 2 augusti 2010

små kort..


Små kort att fästa i vinflaskan eller i presenten... Passar bra nu i sommar att ha hemma när man blir bortbjuden...