onsdag 15 september 2010

Mer tejp!!!!


Jag fortsätter med min tejp!! Denna är skapad efter Mahlin's skiss. Just nu pågår denna utmaning i Stellas galleri.

fredag 10 september 2010

Ego-LO!!!


Här har jag använt mig av mycket tejp och pärlor..

Grattis kort!!!




torsdag 9 september 2010

Musik...



Alla fina!!! Ni måste gå in på min brors sida och klicka på musik!!! 2 helt superbra låtar han själv gjort text och musik och sång till... www.snucke.se

måndag 6 september 2010

Utställning...


Jag har precis plockat ner min utställning som jag blev tillfrågad att ha på ett fik i stan!! Så roligt med alla människor som varit där och lämnat en liten kommentar om vad dom tyckte om min utställning. Det är lite svårare att ställa ut LO's och minialbum för det är väldigt personligt. Men jag gjorde även någon tavla (utan privata foto) som någon ville köpa = ).... Alla mina LO's hade jag hängt på en tvättlina och hängt dem med klädnypor. Och när jag står där och plockar ner allt så säger en tjej så här- Jo,har du alla dina LO's hängda så här hemma???Nee, svarar jag, dom sparar jag i ett album som läggs i en låda. Gu så sorjligt igentligen att dom bara läggs undan i mitt album... Måste bli ändring på det!!! Mer plats till mina LO's på väggarna.

Sensommar...



Mina älskade monchichi.. också en skatt som är återfunnen!!!


Star Wars a la 80-talet.. Hittade dessa figurer i mammas förråd!! Ska hitta en bra plats för dem.. Någon som vet vad dessa kan vara värda ?